Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Άνδρας σε αμόκ στη Λάρισα μαχαίρωσε τον αδερφό του και τραυμάτισε έναν φίλο του και ένα 10χρονο παιδί

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ και την Πυροσβεστική, καθώς άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης έβαλαν φωτιές σε αυτοκίνητα σε διαφορετικά σημεία των Εξαρχείων.

Πιο συγκεκριμένα τρία αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Ζαΐμη. Η κυκλοφορία στην οδό Ζαΐμη, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει διακοπεί για τα ΙΧ. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε έκρηξη σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα επί της οδού Ιουλιανού άλλο ένα ΙΧ πήρε φωτιά ενώ στην περιοχή των Εξαρχείων, επί της Σαριπόλου καίγονται κάδοι. Ακόμη λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ακόμα ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά, στην οδό Σολωμού. Πυροσβεστική καθώς η ομάδα Δράση της ΕΛΑΣ βρίσκονται στην περιοχή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι