Νταβός, Φάουτσι και Rafale στο αυριανό πρόγραμμα Μητσοτάκη

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Στις 15:15 αύριο Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος σε συζήτηση με αντικείμενο την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum του Νταβός.

Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων ο Αμερικανός ανοσολόγος Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμώξεων των ΗΠΑ, η διευθύνουσα σύμβουλος της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Nancy Brown, ο διευθύνων Σύμβουλος της Philips Frans van Houten και ο Αρχισυντάκτης του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg News, John Micklethwait.

Νωρίτερα, στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί. Η Γαλλίδα υπουργός (σύμφωνα με το πρόγραμμα) θα έχει συνυπογράψει στις 2 μ.μ. με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο τη συμφωνία των δυο χωρών για τα Rafale. Η υπογραφή της συμφωνίας θα γίνει στην αίθουσα «Καποδίστριας» του Πενταγώνου.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version