Ο Αλεξης Χαρίτσης για την παρουσία φον Λάιεν στο πλευρό του Μητσοτάκη

Ο Αλεξης Χαρίτσης για την παρουσία φον Λάιεν στο πλευρό του Μητσοτάκη

Την παρουσία της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στο συνέδριο της ΝΔ, σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

«Είναι απολύτως σαφές ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι προσδεμένος στο πιο σκληρό νεοφιλελεύθερο αυταρχικό ΝΑΤΟϊκό κομμάτι της ευρωπαϊκής ηγεσίας. Η αντιθεσμική συμπεριφορά της προέδρου της Κομισιόν που φέρεται ως κομματάρχης στην υπηρεσία του κ. Μητσοτάκη είναι ένας λόγος παραπάνω για να αποδοκιμαστεί στην κάλπη ο ίδιος και η ΝΔ».

Παίρνοντας το λόγο η πρόεδρος της Κομισιόν στο συνέδριο είπε μεταξύ άλλων ότι ο «η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα της διεθνούς δημοκρατίας και του ΝΑΤΟ, της στήριξης προς την Ουκρανία. Και αυτά κυρίως χάρη στον λαό της Ελλάδας. Χάρη σε όλους εσάς τους παρόντες, χάρη σε ολόκληρη τη Νέα Δημοκρατία, χάρη σε εσένα Κυριάκο.»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι