Ο Γιάνης Βαρουφάκης έσπασε τους κανόνες και πήγε Αίγινα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έσπασε τους κανόνες και πήγε Αίγινα

Για να σπάσει την μονοτονία της καραντίνας, ο Γιάνης Βαρουφάκης επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στην Αίγινα.

Λόγω των έκτακτων μέτρων οι λιμενικοί πραγματοποιούν ελέγχους ενώ παρών ήταν και ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος έγινε αυτόπτης μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός κόμματος του κοινοβουλίου Γιάνης Βαρουφάκης διαπληκτίστηκε με τους λιμενικούς που τόλμησαν  να του ζητήσουν τα στοιχεία του, και μετά γκάζωσε και χάθηκε στον ορίζοντα με κατεύθυνση το νησί!

Πριν από λίγες μέρες ο λκ. Βαρουφάκης δεν πήγε στη Βουλή και ζήτησε οι συνεδριάσεις να γίνονται με τηλεδιάσκεψη λόγω κορονοϊού.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι