Ο Ιμπραχίμ Καλίν νέος επικεφαλής της ΜΙΤ

Ο Ιμπραχίμ Καλίν νέος επικεφαλής της ΜΙΤ

Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, είναι πλέον ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ) αντικαθιστώντας τον Χακάν Φιντάν.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και ο Ιμπραχίμ Καλίν ανέλαβε επικεφαλής της ΜΙΤ, καθώς η θέση έμεινε κενή, από τη στιγμή που ο Χακάν Φιντάν τοποθετήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, παίρνοντας τη σκυτάλη ςαπό τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Την είδηση έκανε γνωστή η Διεύθυνση Επικοινωνιών της Προεδρίας με ανάρτηση στο Twitter. «Ο πρόεδρός μας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διόρισε τον κ. Ιμπραήμ Καλίν ως επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών», αναφέρει η ανάρτηση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι