Ο Ιωάννης Κασουλίδης νέος υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου

Ο Ιωάννης Κασουλίδης νέος υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου

Ο Ιωάννης Κασουλίδης θα διαδεχθεί στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου τον παραιτηθέντα Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αναφέρει, σε γραπτή δήλωσή του ότι «η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, με θλίβει ιδιαίτερα, αφού επί σειρά ετών υπήρξε εκ των στενών συνεργατών μου».

Επισημαίνει, ακόμα, ότι «δυστυχώς, όπως έχουν διαμορφωθεί οι εξελίξεις, δεν μου επετρέπετο άλλη από την επιλογή αποδοχής της παραιτήσεώς του. Τον ευχαριστώ θερμά για την προσφορά του. Νέος υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει από αύριο ο κ. Ιωάννης Κασουλίδης με επιτυχή και μακρά υπηρεσία στο εν λόγω υπουργείο».

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι