O Κλέβερλι αντικαθιστά την Μπράβερμαν στο βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών

O Κλέβερλι αντικαθιστά την Μπράβερμαν στο βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών

Ο Τζέιμς Κλέβερλι αντικαθιστά την Σουέλα Μπράβερμαν στη θέση του υπουργού Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sun.

Το Reuters μεταδίδει επίσης πως ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον εθεάθη να εισέρχεται στο γραφείο του Σούνακ στην Ντάουνινγκ Στριτ στη διάρκεια του κυβερνητικού ανασχηματισμού.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ έπαυσε σήμερα την υπουργό Εσωτερικών Σουέλα Μπράβερμαν, η οποία δεχόταν κατηγορίες αφότου είχε διατυπώσει επικρίσεις εναντίον της αστυνομίας, στο πλαίσιο ενός ανασχηματισμού ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη χρονιά, ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Σήμερα ο #RishiSunak ενισχύει την κυβερνητική ομάδα του για να θέσει σε εφαρμογή μακροπρόθεσμες αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι