Ο Μακρόν συγχαίρει Μπολσονάρου μα με αστερίσκους…

Ο Μακρόν συγχαίρει Μπολσονάρου μα με αστερίσκους…

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Βραζιλιάνο εκλεγμένο πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρου για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, όμως υπογράμμισε ότι πρέπει να «γίνουν σεβαστές οι δημοκρατικές αρχές».

Ο Μακρόν «συνεχάρη τον Ζαΐχ Μπολσονάρου, που εξελέγη από τον λαό της Βραζιλίας στην προεδρία», ανέφερε το Μέγαρο των Ηλυσίων σε ανακοίνωσή του.

«Η Γαλλία και η Βραζιλία διατηρούν μια στρατηγική σχέση η οποία βασίζεται στις κοινές αξίες του σεβασμού και της προώθησης των δημοκρατικών αρχών. Με σεβασμό προς αυτές τις αξίες η Γαλλία επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Βραζιλία», πρόσθετε η ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version