Ο Μητσοτάκης αποφάσισε να περιλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τον Φρέντι Μπελέρη

Βαρίδι ο Μπελέρης για την Αθήνα, Γεωπολιτικός

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τελικά την απόφαση να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τον Φρέντι Μπελέρη, που έχει καταδικασθεί στην Αλβανία για δωροδοκία ψηφοφόρων και για τον οποίο η Ελλάδα έχει θέσει στην ΕΕ ζήτημα περί “κράτους δικαίου στην Αλβανία”.

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρχει κάποιος υποψήφιος – έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο, που θα ανακοινωθεί το απόγευμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είπε: «Να περιμένετε κάποιες ώρες. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζει μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες. Είναι απόφαση του προέδρου της ΝΔ και καλό είναι να κάνετε υπομονή».

Στις 18.30 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το πλήρες ψηφοδέλτιο με 42 ονόματα, από τα οποία έχουν γνωστοποιηθεί τα 32 μέχρι στιγμής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι