O Πύρρος Δήμας για τον Φρέντι Μπελέρη

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Άγγελος Μπρατάκος

Ο Πύρρος Δήμας, που είχε εκλεγεί δύο φορές με τον ΠΑΣΟΚ, περιλαμβάνεται αυτή τη φορά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, αναφέρθηκε στον Φρέντι Μπελέρη, τον εκλεγμένο δήμαρχος Χιμάρας που βρίσκεται στις αλβανικές φυλακές.

Ο Πύρρος Δήμας απευθύνθηκε στον γιο του Φρέντι Μπελέρη και είπε χαρακτηριστικά: «Πέτρο μου, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί» και καταχειροκροτήθηκε.

Διαβάστηκε και η δήλωση του φυλακισμένου Φρέντι Μπελέρη, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η μάχη που δίνει δεν είναι προσωπική, «αλλά μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, για τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι