Ο ρωσικός στρατός παρέλαβε άρματα Τ-90Μ (vid.)

Ο ρωσικός στρατός παρέλαβε άρματα Τ-90Μ (vid.)

Ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε να παραλαμβάνει τα αναβαθμισμένα άρματα μάχης T-90M, δήλωσε ο αρχηγός του στρατού ξηράς, Όλεγκ Σαλιούκοφ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Krasnaya Zvezda. Η κρατική σύμβαση για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του άρματος μάχης T-90A που αποκαλείται T-90M συνήφθη μεταξύ του υπουργείου Άμυνας και της UralVagonZavod στην έκθεση Army 2019 τον Ιούνιο.

Το T-90M, μια τροποποίηση του T-90A, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του «Breakthrough-3». Η βασική διαφορά μεταξύ του συγκεκριμένου άρματος και των προηγούμενων μοντέλων είναι ο νέος πύργος που διαθέτει πολυστρωματική θωράκιση και το πυροβόλο 125A 2A82-1M που χρησιμοποιείται επίσης στο άρμα μάχης Armata. Το T-90M είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα αντιαεροπορικό πολυβόλο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version