Ο υφυπουργός Άμυνας στο φυλάκιο Γαύδου

Θρίλερ με εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε χθες το Ηράκλειο Κρήτης και σήμερα, Σάββατο, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Γαύδου, το οποίο ενεργοποιήθηκε τον Αύγουστο 2020, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη λήψη της σχετικής απόφασης, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών του Δήμου.

Συνομίλησε με το προσωπικό και μαζί επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο για ανταλλαγή ευχών. Κατά την επίσκεψή του στη Γαύδο, συναντήθηκε με τη δήμαρχο κ. Λίλιαν Στεφανάκη, καθώς και με τοπικές αρχές και κατοίκους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την τρέχουσα κατάσταση του νησιού. Συζητήθηκε το θέμα του εμβολιασμού και καθορίστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας η διαδικασία, καθώς και η χρονική περίοδος πραγματοποίησης αυτού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx