Οι Έλληνες Anonymous έρριξαν ιστοσελίδα τουρκικού υπουργείου σε αντίποινα για το δήμο Χαλκηδόνος

Τούρκοι χάκερς "έρριξαν" την ιστοσελίδα δήμου

Ως απάντηση στους Τούρκους χάκερς που έρριξαν την ιστοσελίδα του δήμου Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης γράφοντας  “Γνωρίστε τα όριά σας – Eίναι  στο λαιμο του”, οι Ελληνες Anonumous «έρριξαν» σελίδα τουρκικού υπουργείου

Οι Anonymous απάντησαν και στους Τούρκους χάκερς:

«Να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα»,

Συγκεκριμένα, οι Ελληνες χάκερ με ανάρτησή τους στο Twitter επισημαίνουν ότι «έρριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αναφέροντας τα εξής:

«Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση. Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα».

Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν όντως έπεσε η ιστοσελίδα του τουρκικού υπΕΞ,  πάντως όταν προσπαθήσαμε να μπούμε βς επισκέπτες απο το google, δεν “άνοιγε”

Οι Τούρκοι χάκερ νωρίτερα σήμερα Κυριακή είχαν επιτεθεί σε δημοτική ιστοσελίδα γράφοντας ότι η ομάδα τους “είναι στο λαιμό του”, ίσως αντί για “λαιμο σου” -δεν ξέρουμε αν παρέπεμπαν στο κεφαλοκλείδωμα του Φλοιντ ή εννοούσαν κάτι άλλο.

Τούρκοι χάκερς "έρριξαν" την ιστοσελίδα δήμου

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι