Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Δευτέρα του Πάσχα 25-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές σημαντικές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται μόνον γεγονότα ή εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Σκότωσαν στα Δερβενοχώρια με καλάσνικοφ άνθρωπο της νύχτας, την ώρα που συνέτρωγε με συγγενείς του στο εξοχικό του. Τραυματίσθηκε η κόρη του και ο συμπέθερός του.

Κορονοϊός: 8.413 νέα κρούσματα, 66 θάνατοι, 279 διασωληνωμένοι και 150 νέες εισαγωγές ασθενών (+4.2% σε σύγκριση με χθες) – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία για δωρεάν τεστ, για αύριο Τρίτη

Από τις 6 το πρωί σήμερα, μέχρι τις 6 το απόγευμα, είχαν επιστρέψει στην Αττική συνολικά 75.444 αυτοκίνητα από βορρά και Πελοπόννησο. Ομως αναμένονται άλλες 250.000, αφού είχαν φύγει πάνω από 350.000 ΙΧ. Μεγάλη συμφόρηση στους δρόμους λόγω της επιστροφής των εκδρομέων.

Στη Σκοτία αύριο ο πρωθυπουργός

Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης, ανάλογα με τον ΑΦΜ. Αύριο όσα λήγουν σε μηδέν και ένα.

Διασυνδέεται το κτηματολόγιο με το Taxis.

Σκυλάκι πέθανε από τρόμο από τα βεγγαλικά – Πολλές εξαφανίσεις ζώων μετά την Ανάσταση.

Σε ηλικία 93 ετών πέθανε ο Κώστας Καραπατής, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, και εν συνεχεία προπονητής.

Διεθνή

  • Εκρήξεις στην Υπερδνειστερία – Θέλουμε ειρηνική λύση για την Υπερδνειστερία λέει η Ρωσία – Σκληραίνει τη στάση της η Κίνα: «Οι ΗΠΑ είναι ενσάρκωση του διαβόλου, έχουν διαπράξει τρομερά εγκλήματα πολέμου»
  • Το Λονδίνο θα στείλει στην Ουκρανία θωρακισμένα οχήματα Stormer – Η Φινλανδία και η Σουηδία θα ανακοινώσουν μαζί την πρόθεσή τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, αναφέρουν η φινλανδική εφημερίδα Iltalehti και η σουηδική Expressen, επικαλούμενες καλά πληροφορημένες πηγές – Τρία πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ στο λιμένα Τουρκού της Φινλανδίας.
  • Αλλαγές στη ρότα της Γαλλίας μετά την εκλογή του Μακρόν, όσον αφορά στο ουκρανικό.
  • Οι Ρώσοι πλήττουν σιδηροδρομικές γραμμές για να μη μεταφέρεται οπλισμός – Πούτιν: Συνελήφθη ομάδα που σκόπευε να σκοτώσει Ρώσο δημοσιογράφο.
  • Τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε τον Οσμάν Καβαλά σε ισόβια για “απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης”.
  • Τουρκία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη σε συνοικία της Προύσας.
  • Όλα δείχνουν πως το ο Έλον Μασκ παρά τις αρχικές αντιστάσεις της εταιρείας, τελικά αποκτά το Twitter.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι