Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Σάββατο 2-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται μόνον εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 14:00.

  • Βαγγέλης Βενιζέλος: «Και ο Καραμανλής έχει πει ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»
  • Στην Οδησσό μεταβαίνει αύριο ο Νικος Δένδιας.
  • 15.823 νέα κρούσματα, 52 θάνατοι, 357 διασωληνωμένοι και 442 νέες εισαγωγές ασθενών το τελευταίο 24ωρι – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία δωρεάν τεστ για αύριο Κυριακή
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών Κορίνθου αύριο λόγω εργασιών αλλά και στην παραλιακή λόγω ποδηλατικού αγώνα, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας για αγώνα δρόμου.
  • «Είναι εξιλαστήριο θύμα» λέει για την αδελφή της και μητέρα των τριών παιδιών – Ο σύζυγος σε συνέντευξή του δηλώνει ότι θέλει να μάθει την αλήθεια – Η κατηγορουμένη ζήτησε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους – Συζητείται η πιθανότητα εκταφής για να εξεταστεί το τάμπλετ που είχε βάλει στο φέρετρο της Τζωρτζίνας η μητέρα της.
  • Ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του σε φιλικό αγώνα και τον επανέφεραν οι γιατροί.

Διεθνή

  • Οι ρωσικές δυνάμεις αποχωρούν από το ΚίεβοΖελένσκι: «Οι Ρώσοι ναρκοθετούν τις περιοχές από τις οποίες αποχωρούν» – Πρώην Γενική Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, η Κάρλα ντελ Πόντε, ζήτησε να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν «επειδή είναι εγκληματίας πολέμου» – Ως πράκτορα της KGB παρουσιάζουν τον πατριάρχη Κύριλλο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι