Οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν τη νύκτα 13 ρωσικά drones

Οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν τη νύκτα 13 ρωσικά drones

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα πως κατέρριψε και τα 13 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν σε νυχτερινή ρωσική επίθεση εναντίον επτά περιφερειών.

Οι ρωσικές δυνάμεις στοχοθέτησαν κρίσιμης σημασίας υποδομές στη δυτική περιφέρεια Ιβανο-Φρανκίφσκ και συντρίμμια προκάλεσαν πυρκαγιές, είχαν ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα οι περιφερειακές αρχές.

Διασώστες συνεχίζουν να εργάζονται, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις ζημιές στις υποδομές.

Από τη νυχτερινή επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη προκλήθηκαν επίσης ζημιές σε δύο ιδιωτικές κατοικίες και ένα όχημα στην περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Telegram.

Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν πάνω από την περιφέρεια Χμέλνιτσκι, χωρίς να σημειωθούν θύματα ή ζημιές, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιφέρειας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι