Οικογενειακό δράμα – Πατέρας και γιος ΑμεΑ νεκροί στο σπίτι – Βρέθηκαν ένα μήνα μετά

Τραγωδία στη Βέροια: Βρέφος 6 μηνών νεκρό από τα χέρια της μητέρας του

Νεκρός βρέθηκε ένας 80χρονος πατέρας δίπλα στον 40χρονο γιο του. Τεκμαίρεται, χωρίς όμως βεβαιότητα, ότι ο γιος που είχε αναπηρία πέθανε πρώτος και ότι ο πατέρας ίσως πέθανε από καρδιά ή ασιτία στο πλευρό του παιδιού του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονα που αφ΄ ενός είχε καιρό να δει τους δύο άνδρες, αφ΄ ετέρου οσφραινόταν δυσάρεστη οσμή από το διαμέρισμά τους. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρούς τον ηλικιωμένο και τον γιο του, ενώ μετά την έρευνα και την μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή, δεν προέκυψαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάτοικοι της πολυκατοικίας στην ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άντρες είχαν να δώσουν σημεία ζωής πολλές εβδομάδες. Άγνωστο για ποιο λόγο -ίσως γείτονας τους είχε δει στις 5 Ιανουαρίου- η αστυνομία εκτιμά ότι πέθαναν στις 6 Ιανουαρίου, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι ίσως ήταν νεκροί πριν κι από τις γιορτές.

Δεν γνωρίζουμε ποιος φρόντιζε ποιον σε αυτό το μικρό σπιτικό και ποιος “έφυγε” πρώτος, ούτε αν υπήρχαν άλλοι συγγενείς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι