Ολοκληρώθηκε η κατάθεση συντάξεων – Προσοχή σε ρυθμίσεις λόγω του Πάσχα των Καθολικών

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση συντάξεων – Προσοχή σε ρυθμίσεις λόγω του Πάσχα των Καθολικών

Ολοκληρώθηκαν από τον ΕΦΚΑ οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου που είχαν αρχίσει να καταβάλλονται από τις 26 Μαρτίου. Χθες το απόγευμα κατατέθηκαν και οι τελευταίες. Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν ρυθμίσεις με δόσεις που λήγουν στην αλλαγή του μήνα, πρέπει να ξέρουν ότι οι Τράπεζες στην Ελλάδα έχουν αργία λόγω του Πάσχα των Καθολικών και πληρωμές στις 29 Μαρτίου (Παρασκευή) θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Η ημερομηνία έχει σημασία γιατί πολλοί έχουν ρυθμίσεις και δόσεις που λήγουν στα τέλη του μήνα, εν προκειμένω στις 29, 30 και 31 Μαρτίου ή έχουν δόση την 1η Απριλίου. Επειδή πολλές ρυθμίσεις χάνονται ακόμα και με μία μέρα διαφορά (όπως της εφορίας ή της ΔΕΗ), όσοι έχουν ημέρα πληρωμής στο τετραήμερο της αργίας των τραπεζών, θα πρέπει να καταβάλουν την δόση σήμερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version