Οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν “ντου” στην Ακρόπολη

Οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν "ντου" με πανό στην Ακρόπολη

Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν το απόγευμα ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες, επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού. Το επεισόδιο κράτησε 15 λεπτά και εν συνεχεία οι οπαδοί απομακρύνθηκαν.

Το υπουργείο Πολιτισμού αναφέρει σχετικά ότι «το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να κρατήσει τους οπαδούς εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανό της ομάδας τους, αποχώρησαν. Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016, για τα 50 χρόνια της Θύρας 13. Δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι