Οπλοστάσιο στο σπίτι ασθενούς στο Λουτράκι

Οπλοστάσιο στο σπίτι ασθενούς στο Λουτράκι

Στη σύλληψη ενός  άνδρα ηλικίας 62 ετών που φέρεται να έχει κινητικά προβλήματα προέβη η Ελληνική Αστυνομία στο Λουτράκι Κορινθίας με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Είναι άγνωστο στον Τύπο, αν ο ίδιος τα είχε συλλέξει νεότερος ή αν άλλοι έκαναν χρήση των όπλων και διατηρούσαν το οπλοστάσιο στο σπίτι του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., «συνελήφθη, χθες (20.3.2024) το πρωί, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα». Βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν:

6 περίστροφα,
2 πιστόλια,
1 τυφέκιο,
1 κυνηγετικό όπλο,
1 εικονική (μη λειτουργική) νάρκη,
5 ξίφη,
3 ξιφολόγχες,
2 μαχαίρια,
158 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, υποπολυβόλων και πιστολιών,
2.160 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
Επικρουστήρες, ελατήρια, λαβές, βυκίο (σ.σ. είναι το περιστρεφόμενο κυλινδρικό μέρος του περιστρόφου που χρησιμεύει για την τροφοδοσία του με φυσίγγια) καθώς και σκάγια κυνηγετικού όπλου, “fumo”, καψούλια κυνηγετικού όπλου και κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι