Όταν κόβεις πρόστιμο για μάσκα, χωρίς να φοράς μάσκα

Όταν κόβεις πρόστιμο για μάσκα, χωρίς να φοράς μάσκα

Παρότι το μέτρο με την επαναφορά της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους ανακοινώθηκε μόλις χθες, η ΚΥΑ δημοσιεύθηκε αστραπιαία και δεν υπήρξε περίοδος χάριτος ή προσαρμογής ως προς τα πρόστιμα.

Ένας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, που φορούσε πάντως μάσκα προτού αρχίσει να γράφει το πρόστιμο, την έβγαλε είτε για να μιλήσει είτε επειδή του θάμπωνε τα γυαλιά και δεν μπορούσε να δει καθαρά για να γράψει το πρόστιμο. Το θέμα είναι ότι εκείνος που κόβει το πρόστιμο για μάσκα, λογικά δεν μπορεί να μην την φοράει, ειδικά όταν μιλάει, αφού τότε οι ιοί διαχέονται και περισσότερο από όσο όταν κάποιος απλώς εισπνέει και εκπνέει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι