Όταν ο Ερντογάν κομπάζει, πολίτες τρώνε αποφάγια των φρουρών του (video)

Όταν ο Ερντογάν κομπάζει, πολίτες τρώνε αποφάγια των φρουρών του (video)

Την στιγμή που ο Ταγίπ Ερντογάν “κομπορρημονεί” για την οικονομία και εγκαινιάζει έργα, μία άλλη Τουρκία εμφανίζεται παράλληλα, δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο, την εξαθλίωση πολιτών, οι οποίοι τρώνε από αποφάγια αστυνομικών.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκου Κόμματος  (CHP) Τουντζάι Οζκάν, πολίτες μαζεύουν τα αποφάγια από τις μερίδες των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Ερντογάν για οικονομική ανάπτυξη. Στην αναρτησή του γράφει ότι «οι άνθρωποι μαζεύουν αποφάγια από τις μερίδες της αστυνομίας στην είσοδο της συγκέντρωσης, όπου ο Ερντογάν αφηγείται παραμύθια το πόσο μεγάλοι είμαστε. Το παλάτι δεν βλέπει αυτή τη μεγάλη ντροπή».

Επίσης, καταγγέλλει ότι ο Ερντογάν πηγαίνει με μία αρμάδα από δυνάμεις προστασίας του, όπου είναι να μιλήσει. Χθες, στα Άδανα τον συνόδευαν 4 ελικόπτερα Σικόρσκι, 2 αστυνομικά ελικόπτερα, 2 προεδρικά ελικόπτερα, 2 καταδρομικά, 1 πολεμικό πλοίο, δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα και εκατοντάδες αστυνομικοί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι