Παιδόφιλος δολοφόνος: «Την κάρφωνα με το κατσαβίδι και έβγαλε ένα ωχ»…

Παιδόφιλος δολοφόνος: «Την κάρφωνα με το κατσαβίδι και έβγαλε ένα ωχ»…

Δραματικές λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για το έγκλημα του 37χρονου με θύμα την 11χρονη συγγενή του. Άγνωστο για ποιο λόγο, παρά το ποινικό παρελθόν του, τρεις γυναίκες δικαστές τον άφησαν ελεύθερο με απλούς περιοριστικούς όρους ενώ είχε “φάει” 9 χρόνια για βιασμό 14χρονης.

Λόγω της απόφασης αυτής -να αφεθεί ελεύθερος- η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κίνησε τον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριο της Ζακύνθου, καθώς εκεί είχε αποφασιστεί η αποφυλάκισή του τότε 30χρονου για τον βιασμό άλλης συγγενούς του, μιας 14χρονης. Εκείνο το κορίτσι γλίτωσε γιατί του υποσχέθηκε ότι δεν θα έλεγε τίποτα στους γονείς της. Το είπε όμως και ο “θείος” καταδικάστηκε. Και όταν αποφυλακίσθηκε δεν τήρησε καν τους περιοριστικούς όρους, που ήταν “αστείοι” καθώς όριζαν να μην πλησιάζει το κορίτσι στα 10 μέτρα. Ούτε αυτό τήρησε όπως είπε η αδελφή της τότε παθούσας.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες δικαστικούς που μετείχαν στη σύνθεση του δικαστηρίου το οποίο και χορήγησε την αναστολή στον δράστη. Οι τρεις δικαστικοί έγραψαν πως δεν είναι ύποπτος φυγής, δεν είναι ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων και αυτά, χωρίς να έχει καθαρό μητρώο, αφού εκτός από το βιασμό, είχε -σύμφωνα με πληροφορίες-  ήδη εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Εν τω μεταξύ η μητέρα του δράστη υποστηρίζει ότι το παιδί της “είναι διαμάντι” και ότι τον έδειραν «για να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε». Εντούτοις ο 37χεονος είπε λεπτομέρειες που μόνον ο δράστης μπορούσε να γνωρίζει. Επιπλέον, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό και DNA στο κατσαβίδι με το οποίο σκότωσε το άτυχο κορίτσι.

Παρότι ο 37χρονος στην αρχή κρατούσε σκληρή στάση, τα στοιχεία που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί τον ανάγκασαν να ομολογήσει. Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ ανατρίχιασαν με τον κυνισμό του.

Όπως αναφέρει το newsit.gr η κατάθεσή του έχει ως εξής: «Το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου ήμουν στο κέντρο του χωριού Μυρτιά Ηλείας και σταμάτησα με το αυτοκίνητό μου στο φούρνο. Εκεί τυχαία, ήταν η ανιψιά μου Βασιλική. Με ρώτησε πότε θα πάμε για μπάνιο όλοι μαζί με τα παιδιά μου και εγώ της είπα ότι θα τους πάω όποια μέρα σχολάσω νωρίς. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πώς μου ήρθε και είπα στη Βασιλική να περάσω να την πάρω το βραδάκι και να πάμε μια βόλτα και αυτή δέχτηκε και κανονίσαμε να πάω κατά τις 8:00. Πράγματι, πήγα στο σπίτι της περίπου στις 8:20 το βράδυ και έκατσα με τη Βασιλική και τη μητέρα της, Ιουλία. Η Βασιλική μου έπλυνε το αυτοκίνητο και μετά, γύρω στις 9:30  έφυγα. Όταν έφυγα εγώ, έφυγε και η Βασιλική από το σπίτι της και όπως είχαμε κανονίσει θα βρισκόμασταν λίγο έξω από το χωριό για να μη μας δουν.

»Εγώ πήγα με το αυτοκίνητό μου και την περίμενα πίσω από το χωριό στο δρόμο προς Χανάκια. Μετά από λίγο η Βασιλική ήρθε, μπήκε στο αυτοκίνητο με τη θέλησή της και ξεκινήσαμε να πάμε βόλτα. Πρώτα ήρθαμε στο σούπερ μάρκετ στον Πύργο και έβγαλα λεφτά, μετά στο βενζινάδικο στον Πύργο και έβαλα βενζίνη, περάσαμε από τον Άγιο Ιωάννη και πήραμε να πιούμε από το περίπτερο ενεργειακά ποτά και φύγαμε προς Λεχαινά. Η Βασιλική με ρώτησε πού πάμε και εγώ της είπα πάμε βόλτα και συνέχισε να πίνει ένα ενεργειακό ποτό.

»Όταν φτάσαμε σε αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινών και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε. Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και τη μάνα της. Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι προς το μέρος της. Ήταν ακόμα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι. Την κάρφωνα στο λαιμό, την πλάτη και στο πλάι και είδα ότι έβγαινε αίμα. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο σαν “ωχ” και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα πιο πέρα να την κρύψω γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια και τη σκέπασα με ξερά χόρτα».

Ο δολοφόνος ψύχραιμος βρέθηκε και πάλι στο σπίτι της Βασιλικής λίγες ώρες μετά τη δολοφονία: «Μετά έφυγα και πήγα στο σπίτι της μάνας μου στην Αρετή που έμενα λίγες μέρες με τα παιδιά μου. Αργότερα η ξαδέρφη μου Ιουλία πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της είπε ότι χάθηκε η κόρη της η Βασιλική και η γυναίκα μου ανησύχησε και μου είπε να την πάω το πρωί στην Μυρτιά και όταν ξυπνήσαμε το πρωί πήγαμε. Άφησα τη γυναίκα μου και τα παιδιά στην Ιουλία και πήγα για δουλειά. Περίπου στη 1:30 που σχόλασα με πήρε η γυναίκα μου και μου είπε να πάω να την πάρω και πήγα.

»Έκατσα λίγο εκεί και τότε ήρθαν οι αστυνομικοί και με ρώτησαν αν το αυτοκίνητο μάρκα Volkswagen Golf μαύρο είναι δικό μου και εγώ τους είπα “ναι”. Μετά από αυτό οι αστυνομικοί με πήγαν στο τμήμα. Στην αρχή που με ρώτησαν οι αστυνομικοί δεν είπα την αλήθεια αλλά όταν μου έδειξαν τα βίντεο, τους είπα τι ακριβώς είχε γίνει και τους πήγα και τους έδειξα που είχα βάλει τη Βασιλική. Δεν τη βίασα την έπιασα από το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά αυτή δεν ήθελε και δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας. Άλλο τίποτα δεν έχω να πω».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι