Παπαχελάς: Ανησυχητικές πληροφορίες για κατάληψη ελληνικής βραχονησίδας από Τούρκους

Παπαχελάς: Ανησυχητικές πληροφορίες για κατάληψη ελληνικής βραχονησίδας από Τούρκους

Ανησυχητικές πληροφορίες, χαρακτήρισε ο Αλέξης Παπαχελάς από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες (και αναφέρει σε ρεπορτάζ της η “Καθημερινή”), δηλαδή τούρκοι κομάντος να καταλάβουν ελληνική βραχονησίδα.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής της εφημερίδας μίλησε για το ενδεχόμενο τουρκικής προβοκάτσιας σε βραχονησίδες με το πρόσχημα την αρμοδιότητα διάσωσης μεταναστών και προσφύγων…

Ωστόσο ειναι εξαιρετικά ανησυχητικό οτι οι συγκεκριμένες πληροφορίες λέγονται από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο με την εγκυρότητα και το κύρος που τον διακρίνουν και μάλιστα από το δελτίο ειδήσεων ενός μεγάλου καναλιού, όπως ο ΣΚΑΙ!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι