Παρέδωσε σε στρατηγό και πάει για εγχείρηση ο Μπολσονάρου

Παρέδωσε σε στρατηγό και πάει για εγχείρηση ο Μπολσονάρου

Ο νέος ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σαν Πάουλου για να του αφαιρεθεί ο σάκος κολοστομίας που φέρει μετά την επίθεση με μαχαίρι που είχε αποτέλεσμα να υποστεί διάτρηση εντέρου πέρυσι, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Τα καθήκοντα του προέδρου θα ασκεί ο αντιπρόεδρος της χώρας, ο στρατηγός ε.α. Χαμίλτον Μοουράου, για τις 48 ώρες της εγχείρισης και του αρχικού σταδίου της ανάρρωσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Μπολσονάρου θα χρειαστεί να παραμείνει στο Σαν Πάουλου για 10 ημέρες, διευκρίνισε ο εκπρόσωπός του, ο στρατηγός Οτάβιου Σαντάνα ντο Χέγκου Μπάχους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version