ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΜΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΕΡ ΠΟΥΧΝΕΡ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΑΞΙΑΝΘΙΕΣ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΜΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΕΡ ΠΟΥΧΝΕΡ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΑΞΙΑΝΘΙΕΣ»

O Βάλτερ Πούχνερ και ο εκδοτικός οίκος Όταν σας προσκαλούν στην παρουσίαση της τρίτομης ποιητικής ανθολογίας «ΤΑΞΙΑΝΘΙΕΣ» του ομότιμου και επίτιμου καθηγητή του ΕΚΠΑ ΒΑΛΤΕΡ ΠΟΥΧΝΕΡ.

Η εκδήλωση, θα γίνει στο Εθνικό Θέατρο (κτίριο Τσίλερ), στην αίθουσα εορταστικών εκδηλώσεων στον πρώτο όροφο του κτιρίου της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 22 (είσοδος στο ταμείο) στις 10 Οκτωβρίου 2024, 7 μ. μ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας και εκδότης Δρ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ και ο ποιητής και κριτικός Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ. Κείμενα και ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΛΑΛΗ καθώς και ο ΒΑΛΤΕΡ ΠΟΥΧΝΕΡ.

Μουσικά ιντερλούδια, συντεθειμένα ειδικά για αυτή τη βραδιά, θα ερμηνεύσει με την Αρχαία Ελληνική Λύρα ο συνθέτης και λυριστής ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ.

Την εκδήλωση συντονίζουν ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ και ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx