ΠΑΣΟΚ: Να αποκλειστούν οι “Σπαρτιάτες” από τις ευρωεκλογές

ΠΑΣΟΚ: Να αποκλειστούν οι “Σπαρτιάτες” από τις ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητεί να αποκλειστούν οι “Σπαρτιάτες” από τις ευρωεκλογές, αναφέροντας ότι ουσιαστικά ηγείται αυτών ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στο υπόμνημα διατυπώνεται πλήρες ιστορικό της γένεσης και εξέλιξης του κόμματος και τονίζεται ότι  «η πραγματική ηγεσία ασκείται de facto από τον Ηλία Κασιδιάρη και αυτό το συμμερίζεται η πλειοψηφία των βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος». Στο υπόμνημα αναφέρεται επισης ότι οι ”Σπαρτιάτες” ως κόμμα «δεν υπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος αφού ο πραγματικός ηγέτης του έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή».

ΠΗΓΉ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version