Πατέρας τριών παιδιών ο άτυχος αρχιπυροσβέστης

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Τρία παιδιά είχε ο 46χρονος πυροσβέστης που πνίγηκε ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές και δασκάλους από δημοτικό σχολείο του οποίου η αυλή είχε πλημμυρίσει σε χωριό έξω από την Αλεξανδρούπολη. Η καταγωγή του ήταν από το Πραγγί Διδυμοτείχου και έμενε στην Αλεξανδρούπολη.

Καθώς πήγαινε να συνδράμει τους μαθητές, το πυροσβεστικό όχημα που οδηγούσε έπεσε σε αυλάκι, το οποίο ο άτυχος άνδρας, επειδή ειχε πλημμυρίσει η περιοχή, δεν είδε εγκαίρως. Εν συνεχεία,στην προσπάθειά του να βγει από το όχημα, τον παρέσυρε χείμαρρος. Η σορός του  εντοπίστηκε στο γειτονικό αεροδρόμιο.

«Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας. O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του», αναφέρει η υπηρεσία του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι