Πέθανε ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης

Ο Νίκος Τσούκαλης είχε υπηρετήσει και την τοπική αυτοδιοίκηση, ως νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας από το 1999 έως το 2007 και επικεφαλής της παράταξης, “Αχαϊκή Συμπολιτεία”.

Σε ηλικία 67 ετών, έπειτα από μάχη με ασθένεια, έφυγε από την ζωή ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης.

Ο Νίκος Τσούκαλης σπούδασε στην Νομική σχολή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης , από την οποία αποφοίτησε το 1981. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Πάτρα, όπου άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας το 2007 με τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και επανεκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009, ενώ το 2012 εκλέχθηκε βουλευτής Αχαΐας με την Δημοκρατική Αριστερά. Επίσης, ο Νίκος Τσούκαλης ήταν μέλος της «Ελληνικής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου», καθώς και συνιδρυτής της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι