Πέτσας: Συγχρωτισμός και συναθροίσεις γιορτή για τον κορονοϊό, όχι για μας

Πέτσας: Συγχρωτισμός και συναθροίσεις γιορτή για τον κορονοϊό, όχι για μας

Έκκληση στους πολίτες όλης της χώρας να μην χαλαρώσουμε τις γιορτινες ημέρες, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. «Ο συγχρωτισμός και οι συναρθροίσεις σε κλειστούς χώρους μπορεί να γίνουν γιορτές για τον ιο και όχι για μας. Δεν υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς. Να είμαστε με τα ίδια πρόσωπα, το πολύ με ακόμη μία οικογένεια την περίοδο των εορτών» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Από το βράδυ μπαίνει σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα 12.000 δειγματοληπτικών ελέγχων σε όλη την επικράτεια» υπογράμμισε στην ενημέρωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνέχισε: Για το σκοπό αυτό θα υπάρχουν 386 σταθερά σημεία ελέγχου ανά την επικράτεια, όπως κέντρα υγείας, μονάδες Ενόπλων Δυνάμεων και κέντρα του ΕΟΔΥ», είπε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωσή των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στην αύξηση των ημερών κατ΄οίκον απομόνωσης για όσους έρχονται από την Μεγάλη Βρετανία. «Αύξηση των ημερών κατ οίκον απομόνωσης σε 7 από 3, που ίσχυε μέχρι σήμερα, για όλους όσοι εισέρχονται από την Μεγάλη Βρετανία αποφάσισε η κυβέρνηση», γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι