ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υποκριτική η συγγνώμη Κασσελάκη στη Συρεγγέλα, λέει η ΝΔ – Αμετανόητος ο Πολάκης

Υποκριτική η συγγνώμη Κασσελάκη στη Συρεγγέλα, λέει η ΝΔ – Αμετανόητος ο Πολάκης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επίθεση του Παύλου Πολάκη σε βάρος της στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

«Ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κα Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη. Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του», λένε πηγές από τη ΝΔ.

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του».

Πολάκης: Δεν παίρνω τίποτα πίσω

Με ανάρτησή του στο Facebook νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης δεν έδειξε πάντως καμία διάθεση να ανασκευάσει. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  χαρακτήρισε «μπούρδες» τα περί σεξιστικής επίθεσης και τόνισε: «Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες».

Η φραστική επίθεση Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης παρενέβη εχθές το βράδυ σε εκπομπή του σταθμού Attica, εξαπολύοντας επίθεση στον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη για το ζήτημα της συνταγογράφησης και της πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», σχολίασε κατά τη διάρκεια του διαλόγου ο κ. Πολάκης. Η κ. Συρεγγέλα αποκάλεσε ψεύτη τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Πολάκη να απαντά σε υψηλούς τόνους: «Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους. Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει, και σιωπή. Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι