Πλήρη απαλλαγή του τουρκόφιλου Φλιν θέλει ο Τραμπ

Ο Ερντογάν στον Λευκό Οίκο - Η διπλωματία των γαμπρών, Νεφέλη Λυγερού

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να απονείμει χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν, ο οποίος έχει παραδεχτεί την ενοχή του για ψευδορκία στο FBI αναφορικά με τις σχέσεις που είχε με την Ρωσία και πριν από την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Φλιν προσπάθησε να αποσύρει την ομολογία του τον Ιανουάριο, υποστηρίζοντας ότι οι εισαγγελείς παραβίασαν τα δικαιώματά του και τον παραπλάνησαν με τη συμφωνία παραδοχής της ενοχής του. “Εξετάζω σοβαρά την απονομή Πλήρους Απαλλαγής!”, έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, επικαλούμενος αδιευκρίνιστη πηγή σύμφωνα με την οποία το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει απολέσει φακέλους σχετικά με τον Φλιν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι