Ποιος υποκινεί τα φαινόμενα στην Αγία Παρασκευή;

Ποιος υποκινεί τα φαινόμενα στην Αγία Παρασκευή;

Στην Αγία Παρασκευή τα τελευταία 24ωρα σημειώθηκαν εντάσεις, με καταγγελίες ότι πίσω από τα φαινόμενα κρύβεται γνώριμο πρόσωπο στα τοπικά δρώμενα.

Ο λόγος για την εκπρόσωπο και δημοτική σύμβουλο της δημοτικής παράταξης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή», Μελίνα Αλεφαντή, η οποία φέρεται να υποκίνησε τόσο τις διαμαρτυρίες όσο και τα υπαίθρια πάρτι, που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Η επιστολή της στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

«Πληροφορήθηκα ότι διμοιρίες ΜΑΤ υπό την επίβλεψη του Δημάρχου επιτέθηκαν απρόκλητα και έριξαν δακρυγόνα σε όσους βρίσκονταν στην πλατεία του Αγ. Ιωάννου σήμερα το βράδυ. Κανένας δήμαρχος ποτέ δεν έχει κάνει ξανά κάτι τέτοιο.

Είναι δυνατόν Κε Ζορμπά να πιστεύετε ότι αυτό είναι λύση; Να φέρνετε ΜΑΤ στις πλατείες και στην γειτονιά μας να δείρουν κατοίκους και επισκέπτες της πόλης; Αυτές τις πρωτοβουλίες θέλετε να πάρετε για τον Δήμο μας; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να σκεφτήκατε ότι αυτό είναι μια καλή ιδέα. Κανένα πρόβλημα δεν λύνει η παρουσία των ΜΑΤ. Το μόνο που κάνει είναι να τα πολλαπλασιάζει. Αν αυτό το κάνετε για να προωθήσετε τα τραπεζοκαθίσματα που λέγατε προεκλογικά, ξεχάστε το. Αν αυτό το κάνετε για να προσεταιριστείτε ένα συντηρητικό ακροατήριο είναι διπλά θλιβερό. Πληροφορήθηκα επίσης ότι γυρνούσατε και φωνάζατε ότι τα ΜΑΤ θα είναι κάθε μέρα εκεί. Να μην το διανοηθείτε! Αυτό θα οδηγήσει σε μια συνεχή κατρακύλα για την πόλη μας».

Ποια είναι η Μελίνα Αλεφαντή

Απόφοιτος του τμήματος  Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπονεί το μεταπτυχιακό της στο Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες, το οποίο εστιάζει σε νέες προσεγγιστικές μεθόδους διδασκαλίας της χημείας και συνολικά των θετικών επιστημών.

Κατέχει άριστη γνώση Αγγλικών και Γαλλικών.

Έχει εμπειρία στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δρώμενων για παιδιά.

Έχει εργαστεί στο χώρο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιδιωτικής εκπαίδευσης και στην διδασκαλία της Χημείας για προετοιμασία των μαθητών για τις προαγωγικές εξετάσεις όλων των τάξεων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι