Πολάκης για ρήξη με Κασσελάκη: Επιστημονική φαντασία για όσκαρ ηλιθιότητας

Πολάκης για ρήξη με Κασσελάκη: Επιστημονική φαντασία για όσκαρ ηλιθιότητας

«Ιστορία επιστημονικής φαντασίας που είναι για όσκαρ ηλιθιότητας», χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης τις πληροφορίες για νέα ρήξη στις σχέσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς ορισμένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι χθες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε κάποια στιγμή «αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις».

Ο Παύλος Πολάκης, που είναι συντονιστής τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έφθασε με καθυστέρηση στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας σήμερα και όταν ρωτήθηκε “για τη διαφωνία με τον Κασσελάκη”, απάντησε:

«Γιατί δεν με ρωτάτε για τον Άδωνι που απολύει σήμερα 6.000 ανθρώπους. Γιατί δε με ρωτάτε για την κυρία που είναι στον άγιο Σάββα που απέλυσε 58 άτομα και πήρε ιδιωτικό συνεργείο με διπλάσιο κόστος; Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος που διεκδικεί το όσκαρ ηλιθιότητας, μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό; Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε Θα του ‘ρχεται καθενός στην κεφαλή κάτι, θα το πετά και θα πρέπει να διαψεύδουμε;».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα εξοπλιστικά: «Γιατί δεν κάνετε πρώτο θέμα την διάψευση του κύριου Μητσοτάκη που έλεγε μέσα στη Βουλή οικτίροντας τον Αλέξη Τσίπρα, ότι είναι ψέμα, δεν θα πάρει η Τουρκία F-16. Και τώρα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυρίας Νούλαντ, φαίνεται ότι θα μπει και στο πρόγραμμα για τα F-35. Δεύτερον, με βάση την ενημέρωση του κύριου Δένδια, ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, την οπλισμό θα έχουν, με τι θα τα πάρουμε και εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά; Ρωτάτε με πράγματα τα οποία έχουνε ουσία. Στην ουσία εγώ απαντάω, στα υπόλοιπα δεν απαντώ».

Υπενθυμίζεται ότι στο θέμα της τεκνοθεσίας και του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, ο Παύλος Πολάκης είχε την άποψη ότι ο κόσμος διαφωνεί και το κόμμα πρέπει να δείξει ευαισθησία σε αυτό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι