Πολωνός σκότωσε τους τρεις γιους του και αυτοκτόνησε

Πολωνός σκότωσε τους τρεις γιους του και αυτοκτόνησε

Ενας Πολωνός μετανάστης, κάτοικος του  Σάρρεϊ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, φέρεται να σκότωσε τους τρεις γιους του και να αυτοκτόνησε.

Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία είναι άγνωστα. Και τα τρία παιδάκια ήταν κάτω των τριών ετών. Ήταν δύο δίδυμα ηλικίας 2 ετών και ένα ηλικίας 3 ετών. Η μητέρα σύμφωνα με βρετανικά μέσα λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.  Τα παιδάκια και ο αυτόχειρας βρέθηκαν στο σπιτι της οικογένειας προχθές το μεσημέρι από μια γυναίκα που αμέσως άρχισε να ουρλιάζει -πιθανόν η μητέρα, αλλά δεν έχουμε πληροφορίες. Ο πατέρας σύμφωνα με γείτονες φαινόταν ένας καλός άνθρωπος όπως και η μητέρα των παιδιών, όμως εκείνος δεν μιλούσε και πολύ με κανέναν. Όπως είπαν «ήταν πάντα τόσο πολύ αγχωμένος που δεν μιλιόταν». Αυτό πιθανόν να υποδήλωνε μια ιδιαίτερη ψυχική ιδιοσυγκρασία που αποτέλεσε και την αιτία του δράματος. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι ακριβώς πριν από ένα χρόνο, πέρσι τον Αύγουστο, είχαν κληθεί κοινωνικές υπηρεσίες στο σπιτι. Ο λόγος όμως είναι άγνωστος και μπορεί να αφορούσε είτε τρομερές οικονομικές δυσκολίες και ανάγκη στήριξης οικονομικής της οικογένειας μέχρι ψυχικά ζητήματα και βιαιότητα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx