Προφυλακίσθηκε για τον προ δεκαετίας βιασμό ανήλικης ο προπονητής

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από 11 χρόνια βίασε μια 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την αθλήτρια, ωστόσο επιμένει ότι δεν ειχαν ερωτική σχέση όταν ήταν 11 ετών αλλά αργότερα και ότι όλα έγιναν με την συναίνεση του κοριτσιού. Σύμφωνα με το νόμο, ο ανήλικος δεν θεωρείται ηλικιακά ώριμος για να δώσει συνειδητά και με επίγνωση συναίνεση ακόμα κι αν συγκατατεθεί -πάντως η αθλήτρια μιλά για βιασμό και όχι για σχέση και αρνείται ότι επιθυμούσε την επαφή.

«Δεν ήταν 11 ετών, ήταν 13», είπε. «Στείλτε με στη φυλακή». Στην απολογία του στον ανακριτή υποστήριξε ότι την αγαπάει ακόμη, ότι δεν βίασε ποτέ το 11χρονο κορίτσι και πως όταν βγει από τη φυλακή, θα θελήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του, δηλαδή να την παντρευτεί…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι