Πρώην πρωθυπουργός Μαλαισίας: “Έχουμε δικαίωμα να σκοτώνουμε Γάλλους”

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Μωχάμεντ Μαχαθίρ, που ήταν στην εξουσία μέχρι τον περασμένο Φλεβάρη, ανήρτησε tweet όπου γράφει “οι μουσουλμάνοι έχουν  το δικαίωμα να  σκοτώνουν Γάλλους”.

Οι Μαλαισιανοί είναι ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι. Άλλες δηλώσεις του ίδιου για τον καθηγητή που  αποκεφαλίστηκε επειδή έδειξε σκίτσα του Μωάμεθ στους  μαθητές του:

«Δεν εγκρίνω τον αποκεφαλισμό, αλλά η ελευθερία της  έκφρασης δεν σημαίνει να προσβάλλεις τους άλλους. Σε όποια θρησκεία και αν πιστεύει ο άνθρωπος, όταν θυμώνει, σκοτώνει. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους, οι Γάλλοι έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους. Πολλοί από αυτούς ήταν μουσουλμάνοι. Οι μουσουλμάνοι έχουν το δικαίωμα να είναι θυμωμένοι και να σκοτώνουν εκατομμύρια Γάλλους για τις σφαγές του παρελθόντος».

Από το παρακάτω tweet το Twiter λογόκρινε την επίμαχη φράση και τώρα μπορεί κάποιες να διαβάσει μόνον τις υπόλοιπες

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι