“Ψηφίζει” Φειδία και ο Έλον Μασκ – Ο Κύπριος influencer ρωτάει τους φαν του αν πρέπει να ψηφίσει Ούρσουλα

“Ψηφίζει” Φειδία και ο Έλον Μασκ – Ο Κύπριος influencer ρωτάει τους φαν του αν πρέπει να ψηφίσει Ούρσουλα

Έναν ισχυρό σύμμαχο στο πρόσωπο του Έλον Μασκ απέκτησε ο 24χρονος Κύπριος influencer και ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου. Ο Μασκ είναι φαν του Φειδία από καιρό, όμως σήμερα του άρεσε ιδιαίτερα η πρωτοβουλία του νεαρού να ζητήσει από τους ακολούθους του να ψηφίσουν υπέρ ή κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για πρόεδρο της Κομασιόν.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Twitter/X εξέφρασε δημοσίως την υποστήριξη του προς τον Φειδία Παναγιώτου, παρότι ο νεαρός έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις προκλητικές αναρτήσεις του, κάποιες από τις οποίες είναι αντικειμενικά απεχθείς, όπως όταν ζήτησε από έφηβο να μασήσει γόπα για να του δώσει 50 ευρώ. Ο Μασκ του έδωσε συγχαρητήρια και έγραψε επιπλέον για την εκλογή προέδρου στην Κομισιόν ότι “είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα και ο Φειδίας έχει δίκιο”.

Ο Μασκ, προχώρησε σήμερα (13.07.2024) σε δυο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, μέσα από τις οποίες δηλώνει πως στηρίζει τον Παναγιώτου και συμφωνεί μαζί του. Αναδημοσίευσε ένα βιντεο στο οποίο ο Φειδίας λέει για την προεδρία της Κομισιόν.”πείτε μου τι να ψηφίσω, μέσα από εμένα έχετε άποψη για το μέλλον, θα ψηφίσω ό,τι μου πείτε”. Το άλλο βίντεο είναι εκείνο που είχαμε αναρτήσει χθες, με την παρουσίαση του “φαινομένου Φειδίας”.

 

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι