Γάζωσαν με καλάσνικοφ σπίτια και καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα

Γάζωσαν με καλάσνικοφ σπίτια και καταστήματα στην Αγία Βαρβάρα

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σήμερα στις 7:30 το πρωί με καλάσνικοφ, σε γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες είναι δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, με τον συνοδηγό να κρατά το όπλο. Έβαλλε σε τοίχους κατοικιών και καταστημάτων στην οδό Σωκράτους, όπου βρέθηκαν σφαίρες και έσπασαν τζαμαρίες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί κάτι για τραυματισμό ή για τα κίνητρα.

Προ δεκαημέρου είχε σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό με στόχο ένα ψητοπωλείο της περιοχής, όπου οι δράστες είχαν πυροβολήσει και το σπίτι του ιδιοκτήτη του. Σήμερα εντοπίστηκαν 15 κάλυκες και δεν είναι προς το παρόν γνωστό αν οι στόχοι είχαν κάποια σχέση μεταξύ τους. Οι ζημίες εντοπίστηκαν σε τέσσερα σπίτια όπου διαμένουν Ρομά.

https://youtu.be/F_j30kH7x0A

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι