“Διερευνητικές” μέσω twitter για τη Θράκη

Ζάκυνθος
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Η Άγκυρα κατηγορεί την Αθήνα για άλλη μια φορά για καταπίεση της μουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως η Ελλάδα αγνοεί τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αγωνίζονται για περισσότερα από 30 χρόνια να αναγνωρισθεί η τουρκική ταυτότητα τους. Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπέρ της μειονότητας δεν έχουν εφαρμοστεί επί σειρά ετών. Θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των ομοεθνών μας στους δίκαιους αγώνες τους».

Συμπληρώνουν και την φράση «29 Ιανουαρίου, Δυτική Θράκη, Ημέρα Εθνικής Αντίστασης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» για την δίκη του Αχμέτ Σαδίκ και τα σχετικά επεισόδια στην περιοχή.

 

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι