“Γυαλιά-καρφιά” έκανε ο Ρουβίκωνας την είσοδο του LIDL (video)

"Γυαλιά-καρφιά" έκανε ο Ρουβίκωνας την είσοδο του LIDL (video)

Μέλη της αναρχικής ομάδας “Ρουβίκωνας” έσπασε γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα με βαριοπούλες την είσοδο του σουπερμάρκετ LIDL στο Ίλιον, το οποίο χθες αρνούνταν επί ώρες να αποσύρει τη μήνυση εναντίον ηλικιωμένης που έκλεψε τρόφιμα.

Αργά χθες το απόγευμα, μετά την κατακραυγή για τη δίωξη της γυναίκας, η διοίκηση της εταιρείας απέσυρε τη μήνυση. Πελάτες του καταστήματος, γείτονες της γυναίκας, αλλά και αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, καθώς και εκπρόσωποι του δήμου προσπάθησαν εξαρχής να πείσουν το σούπερ μάρκετ να μην προχωρήσει σε μήνυση, αλλά ο διευθυντής του επέμεινε ότι είναι αυστηρή πολιτική της εταιρείας να μην υπάρχει επιείκεια σε περιστατικά κλοπής.

Η γυναίκα είχε κλέψει κρέας και τυρί αξίας περίπου 35 ευρώ και εν συνεχεία είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει παίρνοντας τρία χάπια πίεσης μαζεμένα, γιατί όπως είπε δεν άντεχε «την ντροπή ή να μάθουν τα παιδιά της την κατάντια της». Ο ένας της γιος είναι άνεργος και ο άλλος έχει μεν μισθό 900 ευρώ, αλλά έχει τέσσερα παιδιά και αποπληρώνει δάνειο Η ίδια έχει σύνταξη, αλλά η μισή πάει σε δάνειο και η άλλη μισή σε φάρμακα που φέρνει από το εξωτερικό για πάθησή της, όπως είπε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι