“Σκάσε” ο ένας, “είσαι καραγκιόζης” ο άλλος… Καιρίδης – Γ. Τσίπρας (vid.)

Ζάκυνθος

Γηπεδικοί χαρακτηρισμοί και κατάσταση εκτός ελέγχου επικράτησε στον «αέρα» εκπομπής του Action24 μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα. Σημειώνεται ότι ο καυγάς στον τηλεοπτικό αέρα είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πήρε δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, λίγες ημέρες μετά από τηλεοπτικό καυγά του κ. Καιρίδη με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η συζήτηση έφτασε στις διαδηλώσεις και τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση με εκφράσεις όπως «σκάστε» και «είσαι καραγκιόζης» να ακούγονται από τους δύο συνομιλητές. «Εγώ θα προσπεράσω την αθλιότητα του κ. Τσίπρα. Σας άκουσα με μεγάλη υπομονή. Εγώ απεχθάνομαι και την υποκρισία και το ψεύδος. Σας καταλαβαίνω, είστε ο ξάδελφος. Σωπάστε τώρα και ακούστε» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καιρίδης, με τον κ. Τσίπρα να απαντά: «Είστε γελοίος. Πάρτε το πίσω για να συζητήσουμε».

Το επεισόδιο είχε και συνέχεια με την κ. Καιρίδη να αναφέρει: «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο επίσημος, η νεολαία του καλεί σε διαδηλώσεις, είναι αστείο να προσπαθούμε δικολαβίστικα να πούμε τι εννοούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει ας αποκηρύξει τη νεολαία του» και τον κ. Τσίπρα να απαντά: «Τι λαϊκισμός είναι αυτός, φοβερός». Ακολούθησε η κορύφωση με τον βουλευτή της ΝΔ να ζητά από τον κ. Τσίπρα να «σκάσει»: «Κύριε Τσίπρα, σκάστε, μπορείτε. Παρακαλώ» και να λαμβάνει την απάντηση: «Είσαι καραγκιόζης. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο με τον κύριο. Είναι απολίτιστος. Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος. Να το πάρει πίσω. Να ζητήσει συγγνώμη».

https://www.youtube.com/watch?v=oXQdsVZfSac&feature=emb_logo

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι