“Τι μας ξημερώνει;” με τη Νεφέλη Λυγερού στο Πρώτο Πρόγραμμα

"Τι μας ξημερώνει;" – H νέα ραδιοφωνική εκπομπή της Νεφέλης Λυγερού

Θέση πίσω από τα μικρόφωνα παίρνει η δημοσιογράφος Νεφέλη Λυγερού με την εκπομπή “Τι μας ξημερώνει”; που μεταδίδεται από σήμερα Δευτέρα στις 20:00 και κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στο Πρώτο Ραδιoφωνικό Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η Νεφέλη Λυγερού θα αποχαιρετά την ημέρα που τελειώνει, ανιχνεύοντας αυτή που έρχεται. Διεθνή και εγχώρια επικαιρότητα, πολιτισμός, πρόσωπα, ιστορίες, αλλά και αποτύπωση της ατζέντας της επόμενης ημέρας, συνθέτουν ένα διαφορετικό είδος ενημέρωσης, ένα ξεχωριστό ραδιοφωνικό περιοδικό που σκοπό έχει να εντοπίσει τη θεματολογία του 24ώρου που έρχεται.

«Τι μας ξημερώνει;»: Ποιο θα είναι το γεγονός που θα κυριαρχήσει με το πρώτο φως του ήλιου; Τι θα απασχολήσει τη δημόσια σφαίρα; Ο επίλογος ενός 24ώρου και το παράθυρο στο επόμενο. Κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 20:00, με τη Νεφέλη Λυγερού. Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 και ζωντανά στο διαδίκτυο http://webradio.ert.gr/proto-programma

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι