Ραφήνα: Συλλήψεις για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου

Άγρια δολοφονία στα Πατήσια - Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου άνδρα και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σε δύο συλλήψεις και δύο προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό, μέχρι θανάτου, του 42χρονου στην Ραφήνα, χτες το βράδυ από ομάδα νεαρών.

Υπήρχαν πληροφορίες πως η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε προσαγωγές μέσα στην ημέρα για το φονικό στην Ραφήνα, καθώς οι δράστες είναι γνωστοί στην περιοχή και στις αρχές,  με τις διαδικασίες να κινούνται γρήγορα, φτάνοντας σε δύο συλλήψεις, οι οποίες μάλιστα έγιναν στις 3 τα ξημερώματα. Οι συλληφθέντες είναι 24χρονοι, ένας Έλληνες και ένας αλλοδαπός. Για τις συλλήψεις έκανε ανάρτηση και ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα σενάρια για το τι οδήγησε στον ξυλοδαρμό είναι δύο. Το ένα λέει πως ο 42χρονος βρισκόταν στο μπαρ στην Ραφήνα και κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα. Εκεί φέρεται να υπήρξε μια μικρή ένταση (πιθανότατα για τη σειρά). Μετά υπήρξε ένταση και εκεί που καθόταν με την παρέα του, και πιο μετά οι δράστες του την έστησαν έξω από το μπαρ.

Το δεύτερο σενάριο λέει πως o 42χρονος ήταν στο μπαρ μαζί με την κοπέλα του, την οποία οι 5 δράστες παρενόχλησαν. Ο 42χρονος την υπερασπίστηκε και υπήρξε τσακωμός. Σε κάθε περίπτωση, οι δράστες έστησαν καρτέρι και επιτέθηκαν στον 42χρονο έξω από το μπαρ, χτυπώντας τον ακόμα και με σιδερογροθιές, σκοτώνοντάς τον.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις:  «Συνελήφθησαν στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες σήμερα, δύο άτομα (24χρονοι, ημεδαπός και αλλοδαπός) ως δράστες της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 42χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 26-06-2022 στη Ραφήνα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι