Ρωσία: Η FSB ζήτησε να μείνει στη φυλακή ο Πολ Ουίλαν για ακόμη τρεις μήνες

Ρωσία: Η FSB ζήτησε να μείνει στη φυλακή ο Πολ Ουίλαν για ακόμη τρεις μήνες

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας ζήτησε από το δικαστήριο να παρατείνει για τρεις ακόμη μήνες την προφυλάκιση του Αμερικανού πρώην πεζοναύτη Πολ Ουίλαν ο οποίος κατηγορείται για διενέργεια κατασκοπείας, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Ο Πολ Ουίλαν, ο οποίος έχει αμερικανική, βρετανική, καναδική και ιρλανδική υπηκοότητα, είχε συλληφθεί στις 28 Δεκεμβρίου σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Μόσχας στο οποίο διέμενε με την κατηγορίας της διενέργειας κατασκοπείας.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης που μπορεί να φθάνει έως 20 χρόνια.

Ο Ουίλαν επρόκειτο να μείνει προφυλακισμένος έως τις 28 Μαΐου, έως ότου οι ανακριτές μελετήσουν την δικογραφία της υπόθεσης. Τώρα η FSB ζητά να παραταθεί η προφυλάκιση του έως τα τέλη Αυγούστου , μετέδωσε το πρακτορείο interfax.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version