Ρωσικά Su-27 “αναχαίτισαν” βελγικό F-16 στη Βαλτική… – ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσικά Su-27 “αναχαίτισαν” βελγικό F-16 στη Βαλτική… – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-27 αναχαίτισαν και συνόδεψαν ένα βελγικό F-16 μακριά από τα ρωσικά σύνορα, πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα. Το βελγικό αεροπλάνο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων πτήσεων στην περιοχή, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Δύο Su-27 απογειώθηκαν και “αναχαίτισαν το F-16”, που ανήκει στη βελγική πολεμική αεροπορία. «Οι πτήσεις των ρωσικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκαν σε αυστηρή συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο στους κανόνες του εναέριου χώρου», ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πλάνα με τα δύο Su-27 να συνοδεύουν το F-16 δημοσιεύτηκαν από το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

https://twitter.com/i/status/1253989264376946688

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version