Σακελλαροπούλου για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος: Το σύνθημα “ποτέ ξανά” είναι διαχρονικά επίκαιρο

Σακελλαροπούλου για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος: Το σύνθημα “ποτέ ξανά” είναι διαχρονικά επίκαιρο

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου αναφέρεται στη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος.

«Σήμερα, επέτειο απελευθέρωσης του Άουσβιτς, τιμάμε τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος, ενός αποτρόπαιου εγκλήματος που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην παγκόσμια ιστορία» τονίζει η κυρία Σακελλαροπούλου.

«Το σύνθημα “Ποτέ ξανά” είναι διαχρονικά επίκαιρο, υπενθυμίζοντας ότι η διατήρηση της ιστορικής μνήμης συμβαδίζει με την ενεργό συμμετοχή μας στη θωράκιση της Δημοκρατίας», καταλήγει η πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι