Σε μπαούλο βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη έγκυος – Ομολόγησε το έγκλημα φίλος του συντρόφου της

Σε μπαούλο βρέθηκε δολοφονημένη η άτυχη έγκυος – Ομολόγησε το έγκλημα φίλος του συντρόφου της

Ο άνδρας με τον οποίο συζούσε φέρεται να είναι τελικά ο δολοφόνος της άτυχης Γεωργίας, που περίμενε μάλιστα και το παιδί τους. Τον βοήθησε στην μεταφορά της νεκρής ένας φίλος του

Σεσημασμένο άτομο και φίλος του συμβίου της άτυχης Γεωργίας που μέχρι λίγες ώρες πριν θεωρείτο αγνοούμενη, κατέθεσε στην αστυνομία ότι την δολοφόνησε ο “σύντροφός” της και ότι στη συνέχεια του ζήτησε να τον βοηθήσει να εξαφανίσουν το πτώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται αν ο “φίλος” ήταν συνεργός στο έγκλημα καθ΄αυτό. Δεν θεωρείται βέβαιο ότι “απλώς” βοήθησε τον φυσικό αυτουργό να βάλει τη σορό σε μπαούλο και να τη μεταφέρει.

Η σορός βρέθηκε στο σημείο που υπέδειξε ο “φίλος”, σε μπαούλο που πέταξαν οι δύο άνδρες σε χαράδρα στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής,σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης όπου ζούσε το ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια. Ο σύντροφος της Γεωργίας, που ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα της κύησης, ανακρίνεται. Τεκμαίρεται ότι ήταν αυτός που έστειλε τα παραπλανητικά SMS στον εαυτό του και στη μητέρα της χρησιμοποιώντας το κινητό του θύματος, για να κερδίσει χρόνο.

Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο οι δύο άνδρες μετέφεραν το πτώμα. Η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της μια 13χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε ήδη εικόνα από κάμερες, που έδειχναν τον σύντροφο της Γεωργίας και έναν φίλο του να κουβαλούν μπαούλο. Στο σπίτι εξάλλου βρέθηκαν αίμα με το DNA της “αγνοούμενης”. Τότε προσήχθη ο φίλος του συμβίου της άτυχης γυναίκας και αυτός “έσπασε” γρήγορα, σε αντίθεση με τον φυσικό αυτουργό που τουλάχιστον μέχρι λίγη ώρα πριν, δεν είχε ομολογήσει.

Οι λόγοι του φόνου σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ίσως ήταν οικονομικοί, καθώς η Γεωργία εργαζόταν σε καφετέρια αλλά εκείνος όχι. Ο “σύντροφος” της είχε καταγγελθεί κατά το παρελθόν από την αδελφή του για ενδοοικογενειακή βία. Η αδελφή του μάλιστα είχε νοσηλευθεί λόγω των σωματικών κακώσεων που της προκάλεσε. Η ίδια είπε ότι ο λόγος που την είχε “σαπίσει στο ξύλο”, ήταν επειδή κάποια στιγμή σταμάτησε πλέον να του δίνει χρήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι