Σε ΜΑΦ του Ευαγγελισμού ο υπουργός Ναυτιλίας

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Με δικό του αυτοκίνητο, χωρίς να κάνει χρήση ασθενοφόρου, μετέβη χθες το βράδυ για εισαγωγή στον “Ευαγγελισμό” ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης που νοσεί από πενθημέρου, οπότε και διαγνώσθηκε “θετικός” στον ιό.

Χθες, επειδή ο πυρετός του παρέμενε υψηλός, αν και δεν παρουσίαζε άλλα συμπτώματα, οι γιατροί του συνέστησαν να μη συνεχίσει στο σπιτι του την καραντίνα και την φαρμακευτική αγωγή, αλλά να εισαχθεί προληπτικά στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μετράται το οξυγόνο με μεγαλύτερη ακρίβεια και γίνονται άμεσα απεικονιστικές εξετάσεις για  την έγκαιρη διάγνωση τυχόν πνευμονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με εξαίρεση τον πυρετό, η κατάσταση του υπουργού, ηλικίας 52 ετών, είναι καλή. Νοσηλεύεται προληπτικά σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Δεν γνωρίζουμε αν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα και αν ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

 

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι