Σελίν Ντιόν μετά την εμφάνισή της στην Τελετή Έναρξης: “Ήταν τιμή μου”

Σελίν Ντιόν μετά την εμφάνισή της στην Τελετή Έναρξης : "Ήταν τιμή μου"

«Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην Tελετή Eναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις!» ανέφερε λίγη ώρα μετά την εντυπωσιακή και συγκινητική εμφάνισή της στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, χθες το βράδυ, στο Παρίσι η Celine Dion.

Στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, ντυμένη στα λευκά, η Καναδή σταρ ερμήνευσε την «Ωδή στην αγάπη» της Εντίθ Πιάφ., κατασυγκινώντας τον πλανήτη.

«Πάνω από όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που τιμώ αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες τους για θυσίες και αποφασιστικότητα, πόνο και επιμονή. Όλοι σας ήσασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε κερδίσετε είτε όχι ένα μετάλλιο, ελπίζω ότι το να είστε εδώ να σημαίνει ότι το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα.

Πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να είστε ο καλύτεροι από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! – Σελίν χχ…» έγραψε στα social media η Καναδή σταρ.

Σε μία δεύτερη ανάρτηση ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, ενώ την ανάρτησή της συνόδευε με φωτογραφίες από την εμβληματική εμφάνισή της πάνω στον πύργο του Άιφελ. «Ας ξεκινήσουν οι αγώνες!Στέλνω αγάπη και τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες» έγραψε στη λεζάντα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι